fbpx

Wasstraat

Carwash Club biedt een kwalitatief totaalconcept. We verenigen een moderne wasstraat, een overdekte stofzuighal, een afgesloten ruimte voor car detailing, een zone met 4 XXL-wasboxen én een onthaal met WIFI-wachtzone.

De wasstraat van Carwash Club is van het hoogste niveau. Een geautomatiseerd systeem geeft u toegang tot de wasstraat. Betalen? Dat kan met alle krediet- en bankkaarten, cash of met de Clubpas.

U krijgt de keuze uit drie beschikbare wasprogramma’s. In de wasstraat doorloopt de wagen vervolgens een aaneenschakeling van behandelingen: er is een voorwaszone, een hogedrukzone waar de wagen 100% zandvrij wordt gemaakt, een poetszone met 3 achtereenvolgende wasbehandelingen en een spoelzone. Indien gewenst krijgt uw wagen hier ook een waxbeurt of exclusieve teflonbehandeling voor een optimaal beschermend en blinkend lakoppervlak. Tot slot rijdt u nog door de droogzone.

Na de wasbeurt komt u in een ruime, overdekte stofzuigzone terecht. Hier kunt u uw auto stofzuigen of het interieur reinigen. Voor uw automatten is er een mattenwasmachine.

Programma's Personenwagens

U kunt kiezen uit de volgende programma’s:

CLUB 1 € 18,00 - velgen extra
- wassen
- bodemwas 
- protect/ultra shine polish
- droogblazen
- nadrogen
- gratis stofzuigen
CLUB 2 € 16,00 - velgen
- wassen  
- polish 
- droogblazen
- nadrogen
- gratis stofzuigen
CLUB 3 € 14,00 - velgen
- wassen
- droogblazen
- nadrogen
- gratis stofzuigen

Gebruikshandleiding

U volgt nauwgezet de instructies van onze medewerker bij het inrijden van de wasstraat.

Betaalsysteem

In de betaalzone toetst u uw programmakeuze in op het aanraakscherm en daarna kiest u het betaalmiddel. U kunt betalen met cash, Bancontact/Mister Cash, Visa, Mastercard of onze Clubpas. Zodra de slagboom geopend is, rijdt u langzaam door naar de wasstraat. Intussen stuurt de betaalterminal uw programmakeuze door naar de computer van de wasinstallatie.

Gratis stofzuigen

 • In onze indoor stofzuigzone vindt u krachtige stofzuigers. Tip: verwijder waardevollevoorwerpen op voorhand uit de wagen.
 • U mag deze stofzuigers gratis gebruiken na een wasbeurt in de wasstraat.
 • De automatten reinigt u gemakkelijk in onze mattenwasser voor slechts 1,00 euro. (Let wel: u moet de matten eerst stofzuigen.)
 • In onze automatenhoek vindt u verschillende detailing-producten die u nodig hebt. Voor andere kwalitatieve autocosmeticaproducten kunt u terecht in de shop.
 • Omruilservice microvezeldoeken: Om de laatste druppels weg te vegen, kunt u eenspeciale microvezeldoek van Carwash Club gebruiken. Deze doek kunt uaankopen in de shop of krijgt u zelfs helemaal gratis bij aankoop van een Clubpas. Naelke wasbeurt ruilt u de vuile doek simpelweg om voor een propere.

Met een hart voor het milieu

Tot 90% waterrecyclage

Alle producten van de Carwash Club zijn biologisch afbreekbaar. Bij onze productdosering kiezen we bewust voor de nieuwste generatie wasproducten. Daardoor beschermen we de wagens van onze regelmatige bezoekers optimaal en zorgen we voor een minimale belasting van het milieu.

Onder de carwash zit een grote regenwaterbuffer. Per poetsbeurt gebruikt de wasinstallatie ongeveer 600 liter water, waarvan zo’n 550 liter gerecycleerd poetswater. Op een volledige poetsbeurt verbruiken we amper 10 tot 15 liter leidingwater. De rest komt volledig uit de regenwaterbuffer. We zuiveren elke liter water in een eigen zuiveringsinstallatie.

Tips & Tricks: Zo gaat het sneller én beter!

Specifieke tips voor een vlot verloop in onze carwash.

 • Hou uw betaalmiddel klaar. Wij hebben een volautomatisch betaalsysteem, dat u kuntbedienen vanuit de wagen.
 • Razendsnel betalen? Gebruik onze Clubpas.
 • Tijdens het aanschuiven kan u best zelf antenne en trekhaakdop reeds verwijderen, dit vermindert de wachttijd.
 • Laat uw stuur los zodra u op de band van de automatische wasstraat rijdt. De wielenzoeken zelf hun weg en u komt gemakkelijker en veiliger op de band.
 • Verwijder alle waardevolle voorwerpen uit uw wagen voor u begint te stofzuigen. Weggezogen spullen zijn niet recupereerbaar!
 • Veel modder in de wielkasten van uw wagen? Spuit deze eerst grondig weg in onzeSelfCarWash.